Matador - fler och fler däckas av Matador!
Thorsell-Däck är företaget som skräddarsyr totallösningar för Dig med däck i tankarna. Navet i vår verksamhet är däck för såväl personvagns-, lastvagns- och entreprenadmaskinsmarknaden. Vi finns mitt emellan Göteborg och Stockholm i 1000-årsstaden Skara, precis bredvid vägtransporternas pulsåder E20. Här finns flera stora åkerier representerade, liksom vårt huvudlager på 4000 kvm med cirka 20000 däck i olika dimensioner. Det breda utbudet och den strategiska placeringen borgar för snabba kvalitativa leveranser!

Kunskapen om däckbranschen är påtaglig hos oss på Thorsell-Däck. Här arbetar idag såväl erkända rallyförare som lika erkända bilmekaniker och bilserviceentreprenörer. Totalt har man 60 år i branschen, och det vill inte säga lite.

Thorsell-Däck arbetar kvalitativt, effektivt och innovativt för att Du som kund ska få bästa möjliga service. Våra skräddarsydda lösningar för just Dig och Dina fordon, liksom det personliga mottagandet och bemötandet, gör att Du som kund - eller gäst som vi säger - alltid ska känna att Du är i centrum.


Vi ser fram emot att vara till Din hjälp - välkommen till Thorsell-Däck i Skara!


Bengt Thorsell med personal
» Logga in
MatadorDäck, Afzeliigatan 3, 532 36 Skara, Tel: 0511-143 22, info@matadordack.com