Vi introducerar nu det nya, konkurrenskraftiga däckmärket Matador på den breda däckmarknaden i Sverige. Däcket tillverkas i en av Europas mest moderna däckfabriker i Slovakien, som bland annat också på legobasis tillverkar däck åt Continental. Vi har under ett antal år sålt dessa däck till en del större åkerier med ett utomordentligt gott resultat, och kan således lämna goda referenser vad gäller såväl kvalitet som mil.

I vår nya fabrik i Skara utför vi även på kundens önskemål saipning med den nyaste tekniken inom området. Fördelen med ett saipat däck är bland annat att däckets användningsområde och livslängd ökar avsevärt. I och med saipningstekniken håller däcket längre och bättre driftsekonomi blir ett ofrånkomligt faktum.

Miljöaspekter för Matadordäcken
Samtliga däck av märket Matador innehåller mindre än 0,9 procent aromatiska PAH-oljor.
Vidare är fabriken - som är belägen Púchov i Slovakien - en av de modernaste anläggningarna i världen i sitt slag. Fabriken har ett flertal ISO-certifikat som intygar kvalitet, miljömedvetenhet och produktionseffektivitet. Det första certifikatet kom 1994 från TÜV följt av ett flertal diton från Det Norske Veritas.
Stolta är vi att få nämna ISO14001-certifikatet från 1996 rörande miljöengagemang och polyetylen-återvinning som utfärdades av Det Norske Veritas.

Att presentera däcket med ord gör inte däcket rättvist!
Prova därför däcket i samband med det introduktionspris vi nu kan erbjuda.

Är du intresserad?
Kontakta gärna oss för en visning av Matadordäcket och fråga om våra förmånliga rabattsatser.
 
MatadorDäck, Afzeliigatan 3, 532 36 Skara, Tel: 0511-143 22, info@matadordack.com